Vapaaehtoistöihin KitsuneconiinHALUATKO VÄNKÄRIKSI?

Kitsuneconin suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat talkoolaiset. Kitsuneconin conitea, koostuu noin kymmenestä aktiivisesta toimijasta, jotka kokoontuvat helmikuusta alkaen noin kerran kuussa ja suunnittelevat tapahtuman ohjelman ja aikataulut. Tapahtumapäivänä Kaarinan kirjasto ja nuorisotoimi osallistuvat tapahtuman järjestämiseen tarjoamalla Kitsuneconin käyttöön tilansa sekä riittävän määrän niiden toiminnasta ja turvallisuudesta huolehtivia kirjastonhoitajia, nuorisotyöntekijöitä ja vartijoita.

Koska kävijöitä on pitkälti toista tuhatta, tarvitsemme tapahtumapäivänä avuksemme myös joukon reippaita vänkäreitä. Vänkärit ovat vapaaehtoisia talkoolaisia jotka jakavat lippuja ja käsiohjelmia, täyttävät vesipisteitä, toimivat ovimikkoina, huolehtivat con-alueen, siisteydestä ja järjestyksestä ja auttavat ja opastavat convieraita tarpeen vaatiessa. Vänkäreitä tarvitaan myös edellisenä iltana kantamaan kalusteita ja rakentamaan ja kyltittämään con-aluetta sekä purkuhommiin con-päivän päätteeksi. Vänkärit eivät saa työstään palkkaa, mutta heille tarjotaan lämmin ruoka ja kahvit herkkuineen. Vänkärit saavat halutessaan osallistumisestaan myös työtodistuksen.

Vänkäreiltä edellytetään vähintään 16-vuoden ikää, reipasta ja työteliästä asennetta sekä rohkeutta puhua vieraitten ihmisten kanssa suomeksi ja tarpeen tullen myös englanniksi. Alaikäisellä pitää myös olla vapaaehtoistyöhön vanhemman suostumus. Vänkärien työajoista sovitaan erikseen ja kaikki vänkärit osallistuvat opastetaan työtehtäviinsä ennen tapahtumaa.


Jos kiinnostuit ja haluat osallistua mukavan tapahtumamme järjestämiseen,

HAE MUKAAN