Myyntikuja ja yhdistyspöydätKITSUNECONIN MYYNTIKUJAHAKU ON YHÄ AUKI

Kitsuneconin myyntikujalla voi myydä mm. figuureita, pehmoja, koruja, asusteita, fanitavaraa, mangaa, pelejä ja conherkkuja. Koska Kitsunecon on suunnattu erityisesti nuorille ja aloittelijoille, valitsemme mukaan myyjiä, joiden tuotteet parhaiten sopivat nuorelle asiakaskunnallemme. Myyntipöydät ovat kooltaan 70 x 140 ja niitä voi varata 1-3 kpl. Myyntikujalle mahtuu 13 pöytää. Myös Kaarinatalon piha-alueelle voimme ottaa muutaman hattarakojun, jäätelövaunun tai muun herkkumyyjän

Huom! Artesaanimyyjiä meillä on jo riittävästi tälle vuodelle, mutta figuurien, pehmojen, pelien tai sarjakuvan myyjälle sekä piha-alueen herkkumyyjille olisi vielä tilaa.

Jos olet sitä mieltä, että juuri sinun yrityksesi tuotteet sopisivat kotoisaan coniimme, ota yhteyttä kitsunecon.kaarina@gmail.com

Piraattituotteiden ja K-18 tuotteiden myynti on Kitsuneconissa ehdottomasti kielletty.


YHDISTYSPÖYTÄHAKU

Kitsuneconissa on myös mahdollista hakea yhdistyspöytäpaikkaa.

Yhdistyspöytä on helppo tapa mainostaa omaa yhdistystäsi ja sen toimintaa muille kävijöille. Yhdistyspöytä paikkaan sisältyy 1 pöytä (70×140) sekä kaksi tuolia.  

HAE YHDISTYSPÖYTÄPAIKKAA TÄSTÄ

Kitsune-maskotilla on lapsen kasvot ja vartalo mutta pörröiset ketunkorvat ja -häntä. Raitapaitainen maskotti ojentaa paperikassia myyntipöydän yli. Pöydällä on pakkauslaatikoita ja kettupehmoeläin.