Taidekuja


Tervetuloa Kitsuneconin taidekujalle!

Kitsuneconin taidekuja on tänä vuonna siirtynyt Kaarinan kirjaston ala-aulaan! Alla olevista esittelyistä voit ennakkoon tutustua tämän vuotisiin taidekujalaisiin.

Velhox

Twitter

Värikästä fanitaidetta eri animaatio-, anime-, roolipeli- ja videopelisarjoista! Valikoimastani löydät mukaasi printtejä, pinssejä ja tarroja tutuista hahmoista. Mukavaa Kitsuneconia kaikille ♥Tipsutora

Instagram

Pöydältäni löytyy käsintehtyjä pinssejä, magneetteja, tarroja, pieniä virkkauksia, postikortteja ja printtejä. Näiden lisäksi uutuutena olen tehnyt pieniä kangastuotteita omilla printeilläni.
Ches / lucinfernos

Instagram

Twitter

TikTok

Myyntipöydästäni löytyy tuotteita (printit, tarrat, pinssit) lempianimeistani ja -peleistäni, kuten Genshin Impactista, Haikyuu!!sta ja Love Live!-sarjasta. Kitsunecon on viimeinen tapahtuma, jossa tulen myymään suurta osaa tämänhetkisestä valikoimastani, joten tämä on viimeinen mahdollisuus napata monet yksilöt. Otan myös vastaan ennakkotilauksia seuraavan vuoden valikoimasta, johon on aikeita sisällyttää avaimenperiä ja muita uniikkeja tuotteita!
Shanuraru

Twitter

Instagram

Minulta löytyy printtejä ja tarroja animesta, peleistä ja DnDstä.
Haruempathy

Instagram https://www.instagram.com/haruempathy

Twitter

I sell art prints and merchandise (such as keychains, pins, stickers and bookmarks) of my OCs and fan arts, mostly from Genshin Impact, Nier, Spy x Family, Vanitas and more!
Nibielis

Instagram

I sell art prints and merch of Genshin impact, Attack on titan, Sk8, Arcane and more!
Luna Lunar Jewelry / Elisa Rosenqvist

Instagram

Itse tehtyjä koruja ja asusteita moneen eri tyyliin söpöistä pastellin sävyistä tummaan ja kaikkea siltä väliltä, sekä taide tuotteita tarrojen ja printtien muodossa, valikoimasta löytyy myös kiviä ja tuote yllätys boxeja!
Saida

Instagram

Myyntipöydältäni löytyy sekalaisesti sekä fanarttia että originaalia tuotosta. Tuotevalikoimassa on mm. printtejä, tarroja, charmeja ja pinssejä.
Gloomykisu

Instagram

Myyn peli ja anime aiheisia tarroja ja printtejä.
r0skisprinssi & thecommandercube

Instagram (r0skisprinssi)

Instagram (thecommandercube)

Meidän kahden taidekuja ensikertalaisen pöydältä tulette löytämään tarrojen ja printtien muodossa mm. JoJo, K-Pop (TXT, ATEEZ), Genshin Impact, Hannibal, MDZS/TGCF ja alkuperäistaidetta.

Teemme myös paikanpäällä tilaustöitä.

Tervetuloa ja tulkaa ihmeessä tervehtimään!
Tiitcha

Instagram

Tuotteisiini kuuluvat mm. erikokoiset printit, pinssit, akryylicharmit/avaimenperät ja tarrat. Onnen potkaistessa voi pöydältäni bongata myös huovutettuja pöllöjä ja kettuja.

Rin/Legaldumpling ja Mara/Maramoisel

Twitter (Legaldumpling)

Twitter (Maramoisel) 

Kitsuneconiin tuomme myyntiin suosikkipeleistämme, animeista ja medioista inspiroitunutta fanartpohjaista settiä, joka pitää sisällään niin tarroja, pinssejä kuin eri kokoisia printtejäkin! Suurin osa tarra- ja pinssidesigneistämme on yhdessä rustailtuja, mutta printeissä tulevat omat uniikit kädenjälkemme vielä enemmän esiin!
Berneri & Jamzenn

Twitter (Berneri)

Twitter (Jamzenn)

Meiltä löytyy kaikenkarvainen kattaus mm. erilaisia tarroja, avaimenperiä, korvakoruja ja pinssejä. Lisäksi voit löytää Koirakoira-sarjakuva-albumin ja oheistuotteita siihen liittyen kuten myös muutaman uniikin eläinaiheisen magneetin.
Sulo ja Muura

Moi, ollaan Sulo ja Muura, kaksi turkulaista turria jotka harrastaa käsitöitä ja tykkää piirtää söpöjä eläimiä! Meidän pöydästä löytyy mm. vinyylitarroja ja charmeja, sekä käsityönä tehtyjä pöytäropenoppia, korviksia, ja saippuaa.

Kisun Kioski

Instagram

Tervetuloa Kisun Kioskiin, täältä löydät ihania kawaii-tyylisiä asusteita. Tuotteet on tehty käsin Tampereella, ja niissä käytetään ensisijaisesti kierrätysmateriaaleja ♡.