Photoshoot-kilpailuPHOTOSHOOT-KILPAILU


Photoshoot-kilpailu avataan 24.7 2023 ja kilpailuun voi ilmoittautua 6.8.2023 saakka. Tämän jälkeen lähetetyt kuvat hylätään. Voittaja julkistetaan Kitsuneconissa lauantaina 19.8.2023. 


Kilpailun säännöt: 

 • Kilpailuun osallistuu valokuvaaja yhdessä kuvan mallien kanssa. Osallistua voi ainoastaan yhdellä (1) valokuvalla. Kuvaaja sekä malli(t) kisaavat tiiminä, jolloin sama malli ei voi esiintyä enää toisen valokuvaajan kuvassa. Kilpailijalla tulee olla kuvaajan, kuvattavien henkilöiden sekä kuvauspaikkojen lupa kilpailuun osallistumiseen. 
 • Valokuvassa esiintyvät hahmot voivat olla mistä tahansa lisensoidusta lähteestä. Cosplayasut saavat olla ostettuja, koska kisassa ei arvostella pukuja. Hahmojen tunnistettavuus sekä yleisilme on kuitenkin hyvä ottaa huomioon. 
 • Kisaan osallistuva kuva saa olla aiemmin julkaistu, mutta se ei saa olla aiemmin sijoittunut muissa valokuvakilpailuissa. 
 • K-18 materiaali on kielletty. 
 • Kuvanlaadun tulee olla hyvä. Teknisesti huonolaatuiset kuvat voidaan karsia kisasta. Hyväksyttävä minimiresoluutio on 595×842 pikseliä. 
 • Kisaan lähetetään editoitu kuva sekä alkuperäinen, muokkaamaton kuva. Kuvat voivat olla esimerkiksi JPG. tai PNG. 
 • Photoshoot-kilpailun tuomariston jäsenet, heidän kumppaninsa tai perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. HAKULINKKI ILMESTYY TÄLLE SIVULLE 24.7


Hakemukseen tulee kirjoittaa seuraavat tiedot: 

 • Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Photoshoot-kilpailu” 
 • Kilpailijan koko nimi sekä nimi/nimimerkki, jolla kilpailija haluaa esiintyä kisassa. 
 • Mallin/mallien nimet, joita saa käyttää julkisesti. 
 • Hahmojen nimet sekä lähde, josta hahmot ovat. 
 • Kisavalokuva sekä alkuperäinen, muokkaamaton kuva. Kuvat voi välittää Kitsuneconille drive- tai dropbox-linkin kautta. 
 • Tuomareille voi myös jakaa yksityiskohtia valokuvan ideasta, inspiraatiosta, kuvaustilanteesta, haasteista tai muusta vastaavasta, joka toisi heille arvokasta lisätietoa kisakuvasta. Referenssi- tai inspiraatiokuvia voi myös liittää hakemukseen. 
 • Voittaja julistetaan Kitsuneconissa 19.8.2023 ja voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla kilpailun jälkeen. 


Henkilötietojen käsittely Osallistujien henkilötietoja käsitellään ainoastaan kisavastaavan sekä Kitsuneconin tuotantotiimin toimesta. Kilpailussa näkyvät julkisena kisaajien nimet tai nimimerkit heidän oman valintansa mukaan, sekä hahmojen/sarjan tiedot. Osallistujien henkilötiedot poistetaan Kitsuneconin jälkeen, kun palkinnot on toimitettu voittajille. 


Kitsune-maskotilla on lapsen kasvot ja vartalo mutta pörröiset ketunkorvat ja -häntä. Kuvassa maskotti ottaa valokuvaa katsojasta vanhan ajan kameralla.


PHOTOSHOOT 2022 -KILPAILUN TULOKSET

1. palkinto

Kuvaaja: Ketkukarkki
Malli: Iaia
Hahmo: Yashiro Nene,
Lähde: Jibaku Shounen Hanako-kun

Hymyilevä tyttö istuu maassa Yoshiro Nene -cosplayasu yllään. mekko on valkoinen ja siinä on ruskeat merimiessomisteet ja punainen vuori. Sukkahousut ovat ruskeat ja valkoisissa kngissä on punaiset pohjat. Vieressä jalkakäytävällä on vaaleanpunainen pehmopupu. Molempien kuva heijastuu kadulla olevasta lätäköstä.Lisäksi tuomaristo jakoi kaksi kunniamainintaa:


Kuvaaja: heyhoamaya
Malli: heyhoamaya
Hahmo: Reira Serizawa
Lähde: NANA

Violettihiuksinen tyttö istuu meikkipöydän ääressä katselee itseään peilistä violetissa huoneessa. Peilin ympärillä on pyöreitä lamppuja ja pöydällä on antiikin rintakuvapatsas


sekä

Kuvaaja: Elias Sahlberg, ”elkingish”
Malli: Noora
Hahmo: Razor
Lähde: Genshin Impact

Razor -cosplayhahmo väijyy kivikossa olallaan paksu ja pitkä oksa. Hahmolla on vihre'ät housut, keltaiset hansikkaat, nahkainen hihaton viitta ja iso kaulakoru. Hiukset ovat valkoiset.
Kitsunecon onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia osallistujia upeista kuvista
!