Kitsunecon 2022: Mysteerit


Kiitos ihan mahtavasta conista!!

Rakkaat convieraat. Meidän näkövinkkelistämme Kitsunecon sujui hienosti ja olemme saaneet myyjiltä ja Kitsuneconin työntekijöiltä paljon positiivista palutetta convieraiden hyväntuulisesta ja ystävällisestä käytöksestä. Paikat säilyivät siisteinä, mitään ei mennyt rikki ja ainakin somepäivitysten perusteella kaikki tuntuivat viihtyneen.

Nyt on teidän vuoronne antaa palautetta meille.

Kertokaa missä onnistuisimme ja mitä voisimme vielä kehittää. Otamme mielellämme vastaan ihan konkreettisia ideoita. Palautetta pääsette antamaan alla olevasta linkistä.

PALAUTEKYSELY ON PÄÄTTYNYT


Kiitos kaikille palautetta antaneille. Saimme teiltä paljon kannustusta ja kiitosta ja myös muutamia erittäin hyviä kehitysideoita.

Kitsunecon 2022 järjestettiin Kaarina-talossa 20.8.2022 klo 10-17

Kitsuneconon Kaarinan kirjaston ja paikallisten cosplayharrastajien järjestämä tapahtuma, joka kerää yhteen kaikenikäisiä mangasta, animesta, peleistä, cosplaysta ja muista japanilaiseen ja korealaiseen populaarikulttuuriin liittyvistä ilmiöistä kiinnostuneita ihmisiä. Kaarina-talossa järjestettävä con on maksuton matalan kynnyksen tapahtuma, joka on suunnattu erityisesti nuorille ja harrastusta aloitteleville. Tapahtumassa ei ole ala- tai yläikärajaa, joten myös harrastajien vanhemmat ja muut aiheesta kiinnostuneet ovat kaikki erittäin tervetulleita tapahtumaan!

Kitsunecon on kirjastocon ja meille voit tulla sellaisena kuin olet tai haluat olla. Tänä vuonna tapahtumamme teemana on Mysteerit ja jos haluat pukeutua cosplayasuun voit huomioida teeman asua valitessasi. Koska Kitsunecon on suunnattu erityisesti nuorille ja aloittelijoille, cosplayasujen pitää olla säädyllisiä ja proppien turvallisia. Aseet ja isot propit täytyy tarkastuttaa ulko-ovea vastapäätä olevassa infossa ennen con-alueelle tuontia. Luotamme siihen, että osaatte käyttää maalaisjärkeä ja ajatella myös niitä meidän pienimpiä conivieraita. Tavoitteenamme on kaikille turvallinen ja kiva Kitsunecon.sijainti

Kaarina-talo sijaistee Kaarinassa osoitteessa Lautakunnankatu 1, Kaarina

Kaarina-talo sijaitsee näppärästi ihan 110-tien vieressä, aivan Kaarinan keskustassa. Parkkipaikkoja on keskustan rakennustöiden vuoksi rajallisesti, joten toivomme, että suositte kimppakyytejä ja busseja. Turusta meille pääsee näppärästi busseilla 7, 801, 704 ja 705. Yhteiskyyti on aina myös ekoteko


KARTTALINKKI KAARINA-TALOON


Tavaroiden säilytys

Huom! Kitsuneconissa ei ole erillistä narikkaa, vaan käytössänne ovat kirjaston naulakot, lisänaulakot ja ykkös- ja kakkoskerroksen lukolliset lokerot ja kaapit. Lokeroita ja kaappeja on rajallisesti, eli jakakaa niitä kaverin kanssa jos mahdollista ja laittakaa niihin vain ns. ”arvotavara”. Poikkeuksellisen isot ja väkijoukossa hankalat esineet, kuten isot propit, matkalaukut tms. voitte jättää säilytykseen Kitsuneconin infoon. Käytössänne on myös naisten ja miesten pukuhuoneet, jotka löytyvät ykköskerroksesta. Kaarina-talon kolme invavessaa toimivat unisex-pukutiloina koko tapahtuman ajan.

Pukeutumishuoneita ja naulakoita ei vartioida eli älkää jättäkö arvotavaraa takkien taskuihin!


Ruokailu

Kaarinatalossa toimii lounaskahvila Huikopala, joka on auki koko tapahtuman ajan. Lähistöltä löytyy myös R-kioski, kolme ruokakauppaa sekä useita pieniä ravintoloita.